Szűrés

A(z) BlackBerry 10 kulcsszót tartalmazó cikkek

A BlackBerry Passport bemutatójáról [Videó]

2014. szeptember 25. -

A BlackBerry tegnap bemutatta rendhagyó kialakítású óriásmobilját, a Passportot. Az üzleti felhasználóknak szánt készülék nem érkezett egyedül: a fedélzetén debütált a BlackBerry 10 OS legújabb verziója, mely amellett, hogy látványos dizájnfrissítésen esett át, számos új megoldással is bővült a produktivitás jegyében.

Tovább

Magyarországra érkezett a BlackBerry Z3

2014. szeptember 23. -

Immár hazánkban is elérhető a BlackBerry 5 colos kijelzővel felvértezett okostelefonja, amely viszonylag vonzó áron hozza el a felhasználóknak a gyors és könnyen használható BlackBerry 10 operációs rendszer előnyeit.

Tovább

BlackBerry Visa és Victoria – kihajtható QWERTY gombsorral

2014. szeptember 22. -

A kanadai gyártó új szabadalmai egy mozdulattal kihajtható és elrejthető QWERTY gombsorral felszerelt BlackBerry mobilok közeledtét jelzik. A trükkös készülékekre még várunk kell, de mindenképp jó jel, hogy máris kiderült, milyen néven üdvözölhetjük őket.

Tovább

Bemutatkozott a Porsche Design P’9983

2014. szeptember 18. -

A BlackBerry és a Porsche Design bemutatták együttműködésüknek legújabb gyümölcsét a P’9983 luxusmobil képében. Az újdonság lényegében egy jó drága, átszabott dizájnnal és prémium anyagokkal bevont BlackBerry Q10, ami gyors rendszerének köszönhetően porosodó hardvere ellenére is megállja a helyét napjaink nagyágyúi között.

Tovább